Jämförelse av elektriska tandborstar 2023

En elektrisk tandborste är en av de viktigaste verktygen när det kommer till att upprätthålla en god munhygien. Det finns många olika elektriska tandborstar på marknaden idag, och det kan vara svårt att välja rätt. I den här artikeln kommer vi att jämföra fem olika elektriska tandborstar och titta på deras skillnader och likheter.

1. Philips Sonicare DiamondClean Smart

Philips Sonicare DiamondClean Smart är en av de mest populära elektriska tandborstarna på marknaden idag. Den har flera olika lägen, tre olika intensitetsnivåer och en app som kan användas för att följa din tandborstningsrutin och ge feedback.

2. Oral-B Genius X

Oral-B Genius X är en annan populär elektrisk tandborste. Den har också en app som kan användas för att följa din tandborstningsrutin och ge feedback. Oral-B Genius X har också flera olika lägen, inklusive ett läge för känsliga tänder.

3. Colgate Hum

Colgate Hum är en relativt ny elektrisk tandborste på marknaden. Den har flera olika lägen och intensitetsnivåer. Colgate Hum har också en app som kan användas för att följa din tandborstningsrutin och ge feedback. Den här tandborsten är också känd för sin långa batteritid.

4. Quip

Quip är en elektrisk tandborste som är känd för sin enkla design och användarvänlighet. Den har endast ett läge och en intensitet, vilket gör den lätt att använda för alla. Quip har också en prenumerationstjänst där du kan få nya borsthuvuden levererade till din tandborste var tredje månad.

5. Sonicool Sonic Electric Toothbrush

Sonicool Sonic Electric Toothbrush är en annan relativt ny elektrisk tandborste på marknaden. Den har fyra olika lägen och tre olika intensitetsnivåer. Den här tandborsten är känd för sitt låga pris och långa batteritid.

Jämförelse

Philips Sonicare DiamondClean Smart Oral-B Genius X Colgate Hum Quip Sonicool Sonic Electric Toothbrush
5 Mer än 6 Mer än 3 1 4
Intensitetsnivåer 3 Mer än 5 Mer än 2 1 3
App Ja Ja Ja Nej Nej
Batteritid Upp till 3 veckor Upp till 2 veckor Upp till 3 veckor Upp till 3 månader Upp till 4 veckor
Pris Ca 1500 kr Ca 1300 kr Ca 800 kr Ca 250 kr Ca 300 kr

Som det kan ses i tabellen finns det skillnader och likheter mellan de olika elektriska tandborstarna. Philips Sonicare DiamondClean Smart och Oral-B Genius X har båda många olika lägen och intensitetsnivåer samt en app som kan användas för att följa din tandborstningsrutin. Colgate Hum och Sonicool Sonic Electric Toothbrush är båda relativt billiga och har lång batteritid. Quip är den mest enkla tandborsten i vår jämförelse och har endast ett läge och en intensitet.

Slutsats

När du väljer en elektrisk tandborste är det viktigt att överväga dina individuella behov och preferenser. Om du vill ha många olika lägen och intensitetsnivåer samt en app som kan användas för att följa din tandborstningsrutin kan Philips Sonicare DiamondClean Smart och Oral-B Genius X vara bra val. Om du däremot vill ha en billig tandborste med lång batteritid kan Colgate Hum och Sonicool Sonic Electric Toothbrush vara bra val. Om du vill ha en enkel tandborste som är lätt att använda kan Quip vara ett bra val.

* Vi kan få ersättning från vissa av de företag vars produkter visas på den här webbplatsen. Som ett resultat får vi betalning när du köper en produkt med hjälp av länkarna på denna webbplats. Denna webbplats ägs och drivs av samma företag som har ägarintresse i vissa produkter som visas på denna webbplats. Denna ersättning och vårt ägarintresse kan påverka hur och var produkterna visas på webbplatsen, inklusive i vilken ordning de visas i. Denna webbplats inkluderar inte och betygsätter inte alla produkter i varje kategori. Du kan läsa mer om vår annonsörrelation här