Jämförelse av de bästa Dash Cams 2023

Om du letar efter en dashkamera år 2023, så har du tur! Det finns fler och fler märken och modeller som kommer ut på marknaden varje år. Men med så många olika alternativ kan det vara svårt att välja rätt dashkamera för dig.

Vi har sammanställt en lista över de bästa dashkamerorna på marknaden just nu. Vi har testat och jämfört dem så att du kan hitta det perfekta dashkameran för dina behov.

1. Nextbase 622GW

Nextbase 622GW är en av de bästa dashkamerorna på marknaden år 2023. Den har en 4K-upplösning och kan spela in videor i HDR. Det betyder att du får klara och detaljerade inspelningar både dag och natt. Dessutom har den inbyggd GPS, Wi-Fi och Bluetooth, så att du kan dela dina inspelningar och använda dashkameran som en handsfree-enhet.

2. Garmin Dash Cam 66W

Garmin Dash Cam 66W är ett annat fantastiskt alternativ. Det är en ultrakompakt dashkamera med en vidvinkel på 180 grader. Det betyder att den kan spela in allt som händer framför dig även om du sitter nära vindrutan. Dessutom har den en 1440p-upplösning, GPS och Wi-Fi, så att du kan dela dina inspelningar och hålla koll på dina resor.

3. Thinkware Q800PRO

Thinkware Q800PRO är en högkvalitativt dashkamera med en 2K-upplösning och en vidvinkel på 140 grader. Den har också inbyggd GPS och Wi-Fi, så att du kan dela dina inspelningar och hålla koll på dina resor. Den har även avancerade funktioner som parkeringslägen som spelar in när någon närmar sig ditt fordon och ett inbyggt batteri som kan spela in även när ditt fordon är avstängt.

4. Vantrue X4

Vantrue X4 är ett annat bra val av dashkamera. Den har en 4K-upplösning och en vidvinkel på 160 grader. Det betyder att den kan spela in i hög kvalitet även när du kör i hög hastighet eller under svagt ljus. Den har också inbyggd GPS, Wi-Fi och avancerade funktioner som röstkontroll och parkeringslägen.

5. BlackVue DR750X-2CH

BlackVue DR750X-2CH är ett fantastiskt val av dashkamera för dem som vill ha en lösning med både fram- och bakre kameror. Den har en 1080p-upplösning och en vidvinkel på 139 grader för både fram- och bakre kameran. Det betyder att du får klara inspelningar både framför och bakom ditt fordon. Dessutom har den GPS, Wi-Fi och avancerade funktioner som parkeringslägen och röstkontroll.

Slutsats

Om du letar efter det bästa dashkameran år 2023 finns det många alternativ att välja mellan. Varje modell har sina unika funktioner och fördelar. Nextbase 622GW och Garmin Dash Cam 66W är fantastiska val för dem som vill ha den bästa inspelningskvaliteten och flexibilitet med trådlösa funktioner. Thinkware Q800PRO och Vantrue X4 är också bra val med avancerade funktioner och hög inspelningskvalitet. Slutligen, om du vill ha en lösning med både fram- och bakre kamera, är BlackVue DR750X-2CH ett bra val.

* Vi kan få ersättning från vissa av de företag vars produkter visas på den här webbplatsen. Som ett resultat får vi betalning när du köper en produkt med hjälp av länkarna på denna webbplats. Denna webbplats ägs och drivs av samma företag som har ägarintresse i vissa produkter som visas på denna webbplats. Denna ersättning och vårt ägarintresse kan påverka hur och var produkterna visas på webbplatsen, inklusive i vilken ordning de visas i. Denna webbplats inkluderar inte och betygsätter inte alla produkter i varje kategori. Du kan läsa mer om vår annonsörrelation här